ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

XartisΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Στα πλαίσια του Νευρολογικού Τμήματος λειτουργεί Νευροφυσιολογικό Εργαστήριο με ιδιαίτερα σύγχρονο εξοπλισμό (Ηλεκτροεγκεφαλογράφο και Ηλεκτρομυογράφο). Ασθενείς που ενδεχομένως χρειάζεται να υποβληθούν σε Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ) προσέρχονται πρώτα με κανονικό ραντεβού για νευρολογική εξέταση από τους ιατρούς του Τμήματος, οι οποίοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν για τη διενέργεια της εξέτασης, την οποία και προγραμματίζουν οι ίδιοι. Κατά την προσέλευσή τους, πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν τα κατάλληλα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά.

ΤΑΚΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

  • Διενεργείται τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη, αυστηρά κατόπιν ραντεβού. Τα ραντεβού κλείνονται τις τελευταίες ημέρες κάθε μήνα για τον επόμενο
  • Μία Τρίτη το μήνα διενεργείται Ειδικό Ιατρείο Άνοιας (Ζιάμος)
  • Κάθε Τετάρτη διενεργείται Ειδικό Ιατρείο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (Νικηφορίδης - Ζιάμος)
  • Γνωματεύσεις/εισηγητικός φάκελος αναπηρίας δίνονται μόνο μετά από εξέταση του ασθενούς
  • Η συνταγογράφηση για τους χρόνιους ασθενείς που παρακολουθούνται από το Νευρολογικό Τμήμα όπως και η παροχή οδηγιών για ρύθμιση INR, γίνεται χωρίς ραντεβού, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 10 - 12, αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος απευθυνθεί στη Γραμματεία του Νευρολογικού Εξωτερικού Ιατρείου (τηλ. 25413 51269)
  • Επανεξέταση ασθενούς που έχει εξετασθεί από τους ιατρούς του Τμήματος και εκκρεμεί η επίδειξη παρακλινικών εξετάσεων, γίνεται επίσης χωρίς ραντεβού, μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία κατά προτίμηση Δευτέρα & Παρασκευή
  • Ασθενείς με επείγοντα νευρολογικά προβλήματα απευθύνονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ)
  • Να έχετε πάντα μαζί σας το βιβλιάριο ασθενείας θεωρημένο
  • Να έχετε πάντα μαζί σας τα ενημερωτικά-πληροφοριακά σημειώματα από νοσηλείες σας σε Νοσοκομεία, αξονικές-μαγνητικές και λοιπές εξετάσεις που έχετε υποβληθεί και τα κουτιά των φαρμάκων που λαμβάνετε
  • Θερμή παράκληση, να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο σε σίγαση ή σε λειτουργία πτήσης, κατά τη διάρκεια της προσέλευσής σας στο Ιατρείο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ

Γενικό Ιατρείο (Νικηφορίδης)

Γενικό Ιατρείο (Ζιάμος) - μία φορά το μήνα διενεργείται Ειδικό Ιατρείο Άνοιας

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ειδικό Ιατρείο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (Νικηφορίδης - Ζιάμος)

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικό Ιατρείο (Ζιάμος)

Τις ημέρες των Ειδικών Ιατρείων θα εξετάζονται/παρακολουθούνται ΑΥΣΤΗΡΑ οι ασθενείς με τις συγκεκριμένες παθήσεις. Εφιστάται η προσοχή κατά το κλείσιμο των ραντεβού, διότι ΔΕΝ θα εξετάζονται άλλοι ασθενείς.