Sticker EDET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 10/10/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 10 Οκτωβρίου.

 

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας για το έτος 2022 είναι «Κάνοντας την Ψυχική Υγεία και την Ευεξία για όλους παγκόσμια προτεραιότητα»

 

(World Mental Health Day 2022- Make mental health & well-being for all a global priority)

 

Ο Ψυχιατρικός Τομέας του Νοσοκομείου μας, επικεντρώνει τις προσπάθειες του, για να παρέχει καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στα αιτήματα των πολιτών και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

 

H Ψυχιατρική Κλινική και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. Ξάνθης συντονίζουν τις δράσεις τους, έχοντας ως επίκεντρο την βελτίωση της ψυχικής υγείας των κατοίκων της περιοχής ευθύνης τους.

 

Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας στοχεύουν στην έγκαιρη διάγνωση και στη θεραπεία, στη συνεχιζόμενη φροντίδα, στην πρόληψη και στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας και στη μείωση του στίγματος για τις ψυχικές διαταραχές.

 

Είναι σημαντικό η ψυχική υγεία να διασφαλιστεί ως αγαθό και να αναγνωριστεί ως βασική προτεραιότητα για την δημόσια υγεία. Αυτό θα είναι μία ευκαιρία για όλους μας.

 

 

Η Διοίκηση και ο Ψυχιατρικός Τομέας του Γ. Ν. Ξάνθης.

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 20/09/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρία με την επωνυμία «Fresh Co» και προσωπικά τον κο Μπάμπη Χατζημεστή και τον κο Χρήστο Μπουρτζάνο, για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων στο Νοσοκομείο μας.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρία στηρίζει το Νοσοκομείο μας, και δηλώνει πάντα παρούσα όταν της ζητηθεί. Έτσι λοιπόν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να πούμε δημόσια ένα ευχαριστώ από καρδιάς.

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη

 

LOGO NOSOK S

 

 

 

Ξάνθη 22/08/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με την παρούσα επιστολή η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την Διευθύντρια και τους ιατρούς του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, για την επιτυχημένη συμμετοχή τους σε δύο (2) ανακοινώσεις – κλινικές μελέτες στο «39ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας» που διενεργήθηκε στην Θεσσαλονίκη 22-25 Ιουνίου 2022.

Η ανακοίνωση με τίτλο «SUPRASCAPULARNERVEBLOCKINCHRONICSHOULDERPAIN», στην κατηγορία e-poster, έλαβε το πρώτο βραβείο, γεγονός που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα του επιστημονικού έργου του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Νοσοκομείου μας γενικότερα.

Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους διακρίσεις, οι οποίες προσδίδουν κύρος και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Νοσοκομείο μας.

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη

 

LOGO NOSOK S

 

 

 

Ξάνθη 05/08/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης σε συντονισμένες προσπάθειες με την 4η ΥΠΕ και την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προκήρυξη 10 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.

 

Η εξέλιξη αυτή συνιστά μια μεγάλη επιτυχία του Νοσοκομείου μας αλλά και μια αναγνώριση των αναγκών, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών στο Νομό Ξάνθης.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη, για την αμέριστη συμπαράσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

 

Ειδικότερα:

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Αναισθησιολογίας

 

• 2 θέσεις Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για την ΜΕΘ)

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Χειρουργικής

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Καρδιολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας

 

ΑΔΑ: 6ΥΩΔ465ΦΥΟ-ΑΧΝ

 

Φορέας

Ειδικότητα

Βαθμός

Αριθμός Θέσεων

Γ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

2

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το ΤΕΠ)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη

 

LOGO NOSOK S

 

 

Ξάνθη 22/06/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

 

 

 

 

                                                                                             ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ

 

                                                                            ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

 

                                                             ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ « ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ»

 

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. Γ6α/Γ.Π .23735/24-5-2022 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ2712 Β΄/1-06-2022).

 

Δυνατότητα εγγραφής στο Α΄ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν οι:

 

·       Απόφοιτοι Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ)

 

·       Απόφοιτοι ΤΕΕ Β΄ κύκλου

 

·       Απόφοιτοι ΕΠΑΛ

 

Δυνατότητα κατάταξης στο Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν οι:

 

·       Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ, νοσηλευτικής ειδικότητας καθώς και οι κάτοχοι   ισότιμων τίτλων

 

·       Πτυχιούχοι ΤΕΕ Β΄ κύκλου συναφούς ειδικότητας

 

·       Κάτοχοι ΒΕΚ των Δ.ΙΕΚ και του μεταλυκειακού έτους –Τάξη μαθητείας.

 

Επισημαίνουμε ότι από την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά, όλοι οι απόφοιτοι των Λυκείων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μπορούν να επιλέξουν το Δ.ΙΕΚ «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και μέσω υποβολής παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 01-09-2022 έως και 15-09-2022.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δ.ΙΕΚ καθημερινά έως τις 10 Ιουλίου και τις κάτωθι ημερομηνίες ,21/7,4/8 και 18/8 από τις 08:00πμ-14:00μμ, στο τηλέφωνο του Δ.ΙΕΚ στο 2541351568 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση diek@hosp-xanthi.gr

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Ø  Σχετική αίτηση που δίνεται και συμπληρώνεται στο Δ.Ι.Ε.Κ

 

Ø  Τίτλος Σπουδών ( πρωτότυπο και φωτοαντίγραφο)

 

Ø  Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (πρωτότυπο και φωτοαντίγραφο)

 

Ø  Βεβαίωση Ι.Κ.Α ή Δημόσιας Υπηρεσίας , στην οποία θα αναγράφεται προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σχετική με την ειδικότητα που επιθυμεί να καταρτιστεί .

 

Ø  Πιστοποιητικό γέννησης

 

Ø  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

 

Ø  Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε, εντός Ε.Ε. και ομογενών απαιτείται η κατάθεση διαβατήριου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.  Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό Λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία, και αποδεδειγμένη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

 

Ø  Βεβαίωση ΑΜΚΑ

 

 

Η Διοικήτρια του Γ.Ν.Ξάνθης

 

 

 

   ΡΟΦΑΕΛΑ ΕΛΕΝΗ

 

 

 

 

 

LOGO NOSOK S

 

 

Ξάνθη 27/05/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια για την ευγενική συνεισφορά της, την μη κερδοσκοπική εταιρεία Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», του Ομίλου «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ»,για την ευγενική της χορηγία στην τελετή απονομής των βραβείων του φοιτητικού διαγωνισμού, για το νέο λογότυπο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια συνεργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αναλαμβάνοντας τη χορηγία για όλα τα βραβεία και τους επαίνους των φοιτητικών ομάδων που διακρίθηκαν.

Χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι μεγάλες εταιρείες έχουν δυναμική παρουσία, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων του Νοσοκομείου μας, που στόχο έχουν τον εκσυχρονισμό του.

 

Η Διοικητής

 

Ροφαέλα Ελένη

 

 

 

 

LOGO NOSOK S

 

 

Ξάνθη 27/05/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Η Διοίκηση του Ιδρύματος, επιθυμεί δημόσια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο τοπικό κατάστημα με την επωνυμία «flashprint», του κ. Μπέτμαν Ανδρέα, για την ευγενική κίνησή του να σχεδιάσει και να κατασκευάσει δωρεάν τιμητικές πλακέτες, οι οποίες απονεμήθηκαν σε στελέχη του Νοσοκομείου μας, στην εκδήλωση τελετής απονομής βραβείων, για το νέο λογότυπο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.  

Η αδιάλειπτη προσφορά όλων σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με στόχο τη δυναμική παρουσία του Νοσοκομείου μας  στην ευρύτερη κοινωνία του Ν. Ξάνθης .

 

Η Διοικητής

 

Ροφαέλα Ελένη

 

 

 

 

LOGO NOSOK S

 

 

Ξάνθη 12/05/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευά»καθώςκαι τα Αρτοποιεία «Μύλος», για την ευγενική πρόθεσή τους να χορηγήσουν γλυκά και εδέσματα, τα οποία διανεμήθηκαν στο σύνολο του Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, ενόψει του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας των Νοσηλευτών».

 

Με την αγάπη και τη στήριξη που δεχόμαστε, μας αποδεικνύετε την αναγνώριση του έργου και της ανιδιοτελούς προσφοράς του Νοσηλευτή.

 

Η Διοικητής

 

Ροφαέλα Ελένη

 

 

 

 

LOGO NOSOK S

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 2022

  

Ξάνθη 12-5-2022

  

Κάθε χρόνο, στις 12 Μαΐου, αναγνωρίζουμε την υπέρτατη συνεισφορά των 28 εκατομμυρίων Νοσηλευτικού Προσωπικού στον κόσμο και τονίζουμε τις θυσίες που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε ζώνες συγκρούσεων στον κόσμο.

Αυτή την ημέρα, οι σκέψεις και οι προσευχές μας, στις Νοσηλεύτριες και στους Νοσηλευτές στην Ουκρανία, που με θάρρος και αυτοθυσία, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, και κάτω από τρομακτικές συνθήκες, παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς και τραυματίες.

Ευχή όλων να σταματήσουν άμεσα οι εχθροπραξίες και να επικρατήσει η ειρήνη.

Σήμερα είναι μια ευκαιρία για το Νοσηλευτικό Προσωπικό να γιορτάσει το επάγγελμά του και να αναγνωριστεί η προσφορά και η θυσία του.

Οι Νοσηλεύτριες και οι Νοσηλευτές, είναι η προσωποποίηση του υψηλού επαγγελματισμού, της επιστημονικότητας, της καλοσύνης και της αγάπης.

Παρά τις δύσκολες εργασιακές και υγειονομικές συνθήκες, αγωνίζονται καθημερινά βελτιστοποιώντας και προσφέροντας ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην κοινωνία και στους πολίτες.

Η πανδημία του Covid-19 ανέδειξε τον καθοριστικό και ουσιαστικό ρόλο τους στη διαχείριση και τη βιωσιμότητα του Συστήματος Υγείας. Διανύοντας τον 3ο χρόνο της πανδημίας, με υψηλό πνεύμα ανθρωπισμού εργάζονται αδιάλειπτα παρέχοντας υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη και ασφαλή νοσηλευτική φροντίδα στους ασθενείς σε όλα τα πεδία παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ως Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, σας εκφράζω τον θαυμασμό μου, υποκλίνομαι στην ανιδιοτελή προσφορά σας και εύχομαι ο θεός να δίνει υγεία και δύναμη, σε εσάς και τις οικογένειές σας!

 

Η Διοικητής

 

Ροφαέλα Έλενα

 

 

 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ξάνθη 18-4-2022

 

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ευγενική ανταπόκριση και την γενναιόδωρη προσφορά της οικογένειας του κου Χατζηελευθεριάδη Χαράλαμπου, εις μνήμη του κου Χατζηελευθεριάδη Κωνσταντίνου, για την δωρεά έντεκα (11) τηλεοράσεων, οι οποίες θα τοποθετηθούν στις νοσηλευτικές κλίνες του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας.

 

Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν για εμάς σπουδαία ηθική συμπαράσταση και μας υποσημειώνει, ότι στην δύσκολη αποστολή που έχουμε αναλάβει για τη διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, δεν είμαστε μόνοι αλλά έχουμε αρωγούς και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι συντελούν με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη του στόχου μας.

 

 

Η Διοικητής

Ροφαέλα Έλενα

                     

 

 278543038 521541292755448 1094473898413948756 n

 

 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ξάνθη 20-1-2022

 

 

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, επιθυμεί  δημόσια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στην τοπική επιχείρηση με την επωνυμία «Μπουγάτσα Φιλοσοφίες», για την ευγενική της κίνηση να προσφέρει εδέσματα, στο σύνολο του Προσωπικού του Νοσοκομείου μας.  

 

Με όλη αυτή την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε δεχθεί κάθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας από τις επιχειρήσεις του Νομού μας, είμαστε βέβαιοι για την αναγνώριση του έργου και της προσπάθειάς μας στην τοπική κοινωνία. Τέλος και εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε έτοιμοι και θωρακισμένοι να ανταπεξέλθουμε πλήρως στην μάχη κατά του αόρατου εχθρού.

 

Η Διοικητής

Ροφαέλα Έλενα

                     

 

 272140665 1962324267304192 5165934984803871603 n

272126422 1962323533970932 8078550811007571755 n

 

 

 

 

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, επιθυμεί  δημόσια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στην τοπική επιχείρηση με την επωνυμία «Μπουγάτσα Φιλοσοφίες», για την ευγενική της κίνηση να προσφέρει εδέσματα, στο σύνολο του Προσωπικού του Νοσοκομείου μας.  

Με όλη αυτή την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε δεχθεί κάθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας από τις επιχειρήσεις του Νομού μας, είμαστε βέβαιοι για την αναγνώριση του έργου και της προσπάθειάς μας στην τοπική κοινωνία. Τέλος και εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε έτοιμοι και θωρακισμένοι να ανταπεξέλθουμε πλήρως στην μάχη κατά του αόρατου εχθρού.