Sticker EDET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

wheel-chair

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη συνάντηση της Διοικήτριας Ξάνθης κας. Έλενας Ροφαέλα στις 23/01/2020, με τους εκπρόσωπους του Σωματείου ΑΜΕΑ ΠΕ Ξάνθης, της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης και σχετικά με τα αιτήματα που τέθηκαν, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Σε ότι αφορά τη νομικά κατοχυρωμένη προτεραιότητα των ατόμων με αναπηρία στα ιατρικά ραντεβού και στοχεύοντας στην προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ, το Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας θα προβεί τις παρακάτω ενέργειες:

-          Θα επαναπροωθήσει τη ενημέρωση για τον συγκεκριμένο νόμο

-          Θα ενημερώνει τους ασθενείς για τις ενδονοσοκομειακές διαδικασίες

-          Θα παρεμβαίνει κατασταλτικά όταν κρίνεται ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος και καταπατάται θεμελιώδες δικαίωμα του Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες.

-          Θα λάβει βελτιωτικά μέτρα.

Για την χρήση του εν λόγω δικαιώματος παρακαλούνται οι συμπολίτες μας Αμεα να επιδεικνύουν την αντίστοιχη ταυτότητα – δελτίο αναπηρίας στο εκάστοτε τμήμα. Για κάθε είδους πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη του Γραφείου Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας κα Τσουλουφίδου Παναγιώτα.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Επικοινωνίας: 2541351113, E-mail: gyp@hosp-xanthi.gr

2. Για τις θέσεις πάρκινγκ Αμεα εντός του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου από μη κατέχοντες του εν λόγω δικαιώματος, η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο, προληπτικό ή και κατασταλτικό, ώστε να εξαλειφθεί το παραπάνω φαινόμενο.

3. Όσον αφορά την λειτουργία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ξάνθης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης ήδη έχει ξεκινήσει την διαδικασία εκπόνησης σχεδίου επαναλειτουργίας, εξετάζοντας τις ενδεχόμενες εναλλακτικές λύσεις, για άμεσα αποτελέσματα.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για την υγειονομική κάλυψη του Νομού μας, εργάζεται καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών και είναι ανοιχτή στις όποιες προτάσεις ενισχύουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας.