ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06.05.2020

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει ο Νομός μας εξαιτίας τη πανδημίας του COVID-19, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια για την ευγενική συνεισφορά της, την εταιρεία Japan Tobacco International, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και ευαισθησίας, προσέφερε πλήρη υλικοτεχνική υποδομή για την Κλινική Covid -19 του Νοσοκομείου μας.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία JTI, η οποία έχει παραγωγική παρουσία στην Ξάνθη με το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ, προχώρησε άμεσα, με προθυμία και ζωηρό ενδιαφέρον μόλις ξέσπασε η πανδημία, στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν εταιρείες που επιδεικνύουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και υποστήριξή τους στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των δομών Υγείας αλλά κυρίως στους πολίτες του Νομού μας.
Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, η διοίκηση και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Ξάνθης
Ροφαέλα Ελένη

JTI logo - high res - PROCESS COLOR VERSION