ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07.05.2020

Σχετικά με την σταδιακή επαναλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και τον προγραμματισμό τακτικών χειρουργείων και σύμφωνα με τις οδηγίες για το νέο κορωνοιό του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων για χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ανακοινώνει τα εξής:
H λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, όπως ανακοινώνεται στην σχετική ιστοσελίδα του Γ.Ν. Ξάνθης.
Όλοι θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.
Ο προβλεπόμενος αριθμός των ραντεβού ανά ιατρείο θα είναι μειωμένος, ώστε να εξασφαλίζεται η ενδεδειγμένη χρονική και φυσική απόσταση μεταξύ των εξυπηρετούμενων. Για τον λόγο αυτό οι ασθενείς παρακαλούνται να μην προσέρχονται νωρίτερα από το ραντεβού τους (παρά μόνο 5 λεπτά), καθώς διαφορετικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος.
Στην Πύλη θα γίνεται ο έλεγχος των στοιχείων του προσερχομένου. Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύουν έξω από τον χώρο του νοσοκομείου.
Οι προσερχόμενοι στα ιατρεία δεν θα επιτρέπεται να έχουν συνοδό, παρά μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται μόνο ένας.
Ασθενείς που έχουν συμπτώματα (βήχα, πυρετό, καταρροή κτλ) παρακαλούνται να μην προσέρχονται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, πριν ενημερώσουν τον θεράποντα ιατρό.
Ανάλογα με το πρόγραμμα και την λίστα χειρουργείων, όπως αυτή θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιείται από το νοσοκομείο επικοινωνία με τους ασθενείς των οποίων τα χειρουργεία είχαν ακυρωθεί, θα γίνεται ο επαναπρογραμματισμός και θα δίνονται οδηγίες για τον προεγχειρητικό έλεγχο που απαιτείται.
Όλοι οι ασθενείς που θα προσέρχονται για προγραμματισμένο χειρουργείο θα εξετάζονται για COVID-19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Η αναστολή του επισκεπτηρίου στις Κλινικές συνεχίζεται .
Η διαχείριση της νέας πραγματικότητας στο νοσοκομείο μας γίνεται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ασφαλείας και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.
Συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια να προστατεύσουμε την κοινωνία.
Μένουμε ασφαλείς.
 
Η Διοικήτρια
Ροφαέλα Έλενα