ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ξάνθη 12-06-2020

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα για την ευγενική προσφορά τριών (3) ηλεκτρονικών στηθοσκοπίων για τις ανάγκες των κλινικών μας.

         Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σεβασμιώτατος δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο του νομού μας.

         Η αδιάκοπη παρουσία, ευλογία και αρωγή του στο δύσκολο έργο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσφορά μας στην τοπική κοινωνία.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο Διοικητής

α/α

Φιλίππου Φίλιππος

Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας

 

IMG 20200610 113336