ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

LOGO NOSOK S

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ξάνθη 19-10-2020

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια για τη συνεισφορά της, την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, η οποία σε  συνεργασία  με  τον  Οδοντιατρικό  Σύλλογο  Ξάνθης  και στα πλαίσια κοινωνικής ευαισθησίας προσέφερε υλικοτεχνική υποδομή για την Κλινική Covid -19 του Νοσοκομείου μας.

Πιο συγκεκριμένα προχώρησε σε δωρεά τριών (3) συσκευών ανίχνευσης φλεβών ενηλίκων/παίδων/βρεφών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι υψίστης σημασίας δεδομένων των δύσκολων συγκυριών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19.

 

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Ξάνθης

                                                                                                       Ροφαέλα Ελένη

 

 

 logo-eoo-rounded-blue IMG 0401 IMG 0402 IMG 0403