Sticker EDET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 1/6/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των οικογενειών τους από ειδικούς της Ψυχικής Υγείας, σας ενημερώνει ότι λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για την περίοδο αυτή.

 

Συγκεκριμένα Ψυχολόγοι του Ψυχιατρικού Τμήματος, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας καθώς και του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.), υπηρεσίες αρμοδιότητας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, διατίθενται να υποστηρίξουν μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου και απόφοιτους/ες, κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και να ενισχύσουν τις οικογένειες των υποψηφίων στον υποστηρικτικό τους ρόλο.

 

Οι γραμμές υποστήριξης θα λειτουργούν καθημερινά (κατά τις εργάσιμες ημέρες) από Πέμπτη 01/06/2023 έως Πέμπτη 29/06/2023 και ώρες 08:00π.μ.- 14:00μ.μ. Ακολουθεί πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

 

 

 

Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης Γ.Ν. Ξάνθης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Διαθέσιμες

Ημέρες

Ψυχιατρικό Τμήμα

2541351202

Δευτέρα και Τετάρτη

Κέντρο Ψυχικής Υγείας

2541355300

Τρίτη και Πέμπτη

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

2541352112

Παρασκευή

 

 

 

 

                                                                              Η Διοικητής του Νοσοκομείου

 

                                                                                      Ροφαέλα Ελένη      

 

 

 

 

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 17/5/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Άσκηση για τον έλεγχο της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, σε περίπτωση σεισμού, στα πλαίσια εφαρμογής του επιχειρησιακού σχεδίου έκτακτης ανάγκης «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2023. Η άσκηση περιλάμβανε την εκκένωση τμημάτων του Νοσοκομείου και τον απεγκλωβισμό ασθενών. Στόχος ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού στο επιχειρησιακό σχέδιο, η εμπέδωση των ρόλων δράσης σε έκτακτα περιστατικά και τέλος η ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινομένου.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Δ’ Σώμα Στρατού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ), την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης όπως επίσης και την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, καθώς συνέβαλλαν στα μέγιστα για την προετοιμασία και την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

 

 

 

                                                                              Η Διοικητής του Νοσοκομείου

 

                                                                                      Ροφαέλα Ελένη      

 

 

346131302 201745102746526 8450942359287155332 n 346131857 1837889476956758 3365574187833630816 n 346132099 552770023604795 5804226871573135432 n DSC 0139 DSC 0144 DSC 0170 DSC 0176 DSC 0195 DSC 0208 DSC 0224

 

 

 

 

card

 

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 10/3/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για την έγκριση στελέχωσης του Νοσοκομείου μας με πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., ενισχύοντας την δυναμικότητά μας σε ιατρικό προσωπικό. 

Ειδικότερα εγκρίνεται η προκήρυξη των κάτωθι θέσεων: 

·         Μία (1) θέση Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας

·         Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας

·         Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Αιματολογίας ή Παιδιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας

·         Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας

·         Μία (1) θέση Διευθυντή Νευρολογίας

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη θωράκιση του Νοσοκομείου μας με στοχευμένες ενέργειες, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πρώτη επιλογή των συμπολιτών μας.

 

Η Διοικήτρια

 

Ροφαέλα Ελένη

 

 

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 17/1/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Με αφορμή την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο όχημα Ι.Χ. εντός του αύλειου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σήμερα 17/01/2023, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, για την άμεση κινητοποίησή της και ιδιαίτερα το πυροσβεστικό προσωπικό που συμμετείχε στην επιχείρηση, προκειμένου κατασβησθεί η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμή λόγους, και να αποτρέψει την επέκτασή της.

Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες του πυροσβεστικού Σώματος Ξάνθης.

 

Η Διοικήτρια

 

Ροφαέλα Ελένη

 

 

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

 

 

image0

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 15/12/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Η Διοίκηση του Ιδρύματος, επιθυμεί δημόσια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους Προσκόπους Ξάνθης καθώς και στον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για την ευγενική κίνησή τους να προσφέρουν στα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, παιχνίδια, βιβλία, είδη ζωγραφικής και γλυκά, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τέτοιου είδους χειρονομίες αποδεικνύουν την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, στοιχεία απαραίτητα για την εξέλιξη της σημερινής κοινωνίας

 

Η Διοικήτρια

 

Ροφαέλα Ελένη

 

img1img2img3img4

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 10/10/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 10 Οκτωβρίου.

 

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας για το έτος 2022 είναι «Κάνοντας την Ψυχική Υγεία και την Ευεξία για όλους παγκόσμια προτεραιότητα»

 

(World Mental Health Day 2022- Make mental health & well-being for all a global priority)

 

Ο Ψυχιατρικός Τομέας του Νοσοκομείου μας, επικεντρώνει τις προσπάθειες του, για να παρέχει καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στα αιτήματα των πολιτών και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

 

H Ψυχιατρική Κλινική και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. Ξάνθης συντονίζουν τις δράσεις τους, έχοντας ως επίκεντρο την βελτίωση της ψυχικής υγείας των κατοίκων της περιοχής ευθύνης τους.

 

Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας στοχεύουν στην έγκαιρη διάγνωση και στη θεραπεία, στη συνεχιζόμενη φροντίδα, στην πρόληψη και στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας και στη μείωση του στίγματος για τις ψυχικές διαταραχές.

 

Είναι σημαντικό η ψυχική υγεία να διασφαλιστεί ως αγαθό και να αναγνωριστεί ως βασική προτεραιότητα για την δημόσια υγεία. Αυτό θα είναι μία ευκαιρία για όλους μας.

 

 

Η Διοίκηση και ο Ψυχιατρικός Τομέας του Γ. Ν. Ξάνθης.

 

 

_ΜΠΛΕ.png

 

  

Ξάνθη 20/09/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρία με την επωνυμία «Fresh Co» και προσωπικά τον κο Μπάμπη Χατζημεστή και τον κο Χρήστο Μπουρτζάνο, για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων στο Νοσοκομείο μας.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρία στηρίζει το Νοσοκομείο μας, και δηλώνει πάντα παρούσα όταν της ζητηθεί. Έτσι λοιπόν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να πούμε δημόσια ένα ευχαριστώ από καρδιάς.

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη

 

LOGO NOSOK S

 

 

 

Ξάνθη 22/08/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με την παρούσα επιστολή η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την Διευθύντρια και τους ιατρούς του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, για την επιτυχημένη συμμετοχή τους σε δύο (2) ανακοινώσεις – κλινικές μελέτες στο «39ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας» που διενεργήθηκε στην Θεσσαλονίκη 22-25 Ιουνίου 2022.

Η ανακοίνωση με τίτλο «SUPRASCAPULARNERVEBLOCKINCHRONICSHOULDERPAIN», στην κατηγορία e-poster, έλαβε το πρώτο βραβείο, γεγονός που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα του επιστημονικού έργου του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Νοσοκομείου μας γενικότερα.

Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους διακρίσεις, οι οποίες προσδίδουν κύρος και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Νοσοκομείο μας.

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη

 

LOGO NOSOK S

 

 

 

Ξάνθη 05/08/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης σε συντονισμένες προσπάθειες με την 4η ΥΠΕ και την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προκήρυξη 10 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.

 

Η εξέλιξη αυτή συνιστά μια μεγάλη επιτυχία του Νοσοκομείου μας αλλά και μια αναγνώριση των αναγκών, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών στο Νομό Ξάνθης.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη, για την αμέριστη συμπαράσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

 

Ειδικότερα:

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Αναισθησιολογίας

 

• 2 θέσεις Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για την ΜΕΘ)

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Χειρουργικής

 

• 1 θέση Επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Καρδιολογίας

 

• 1 θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας

 

ΑΔΑ: 6ΥΩΔ465ΦΥΟ-ΑΧΝ

 

Φορέας

Ειδικότητα

Βαθμός

Αριθμός Θέσεων

Γ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

2

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το ΤΕΠ)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'

1

 

                                                                         

                                   

Η Διοικητής

 

 

Ροφαέλα Ελένη